Csakra Jóga Workshopok - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Csakra Jóga Workshopok

Csakra Jóga Workshopok

2019. február 17-től (vasárnapi napokon) 16:30-18:30

(Az utolsó, Csakraharmonizáló Workshop időtartama: 16:00-18:30)

Oktató: Mészáros Kriszti

Az egyes alkalmakra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni:

Következő időpont:

  Március 24. – Napfonat csakra  

Önbizalom, teremtő erő, életünk megélése és irányítása. A tűz típusú napfonat csakránál eljutunk életünk alakításához. A tetteinkért és döntéseinkért visszavesszük a felelősséget, életünk minden helyzetében mi döntünk. Az alázat és a hatalom megfelelő megélését gyakorolhatjuk itt.

További időpontok:

  • Április 7. – Szívcsakra

Tiszta kapcsolódás, hasonlóan a szakrális csakrához, csak magasabb szinten. Feltétel nélküli szeretet, megbocsátás, együttérzés, érzelmeink kifejezése és megélése a feladat ezen a szinten. Eleme a levegő, itt találkozik a három alsó fizikai-érzelmi központ, a három felső szellemi-spirituális központtal.

  • Április 28. – Torokcsakra

Szavak és önkifejezés. Hogy azt és úgy mondd, amit tényleg mondani szeretnél, és azt a másik személy félreértés nélkül megértse. Ez a csakra hídként szerepel gondolataink és érzéseink között. Ezen a szinten van még az intuíció, inspiráció, kreativitás, saját belső hangunk meghallása, eleme az éter.

  • Május 5. – Homlokcsakra

Tisztánlátás, érzékelés a látható világon túl, ez a magasabb rendű szellemi erők lakhelye, eleme a tiszta fény. Képzeletünk, memóriánk mind ide kapcsolódik, és a csakra harmonizálásával ezeket a területeket is harmonizálhatjuk.

  • Május 19. – Koronacsakra

Meglátni az összefüggést, fentről látni életünket egy egészként, ezt teszi lehetővé a jól működő koronacsakra. Meglátni a lényeget és kapcsolatba kerülni az isteni minőséggel és a bennünk élő isteni lénnyel.

  • Június 2. – Csakraharmonizáló Jóga Workshop

A workshop sorozat végén szerettel várunk egy teljes testet átmozgató és minden csakrát feltöltő workshopra! Rövid elméleti bevezető és a test bemelegítése után ászanáról ászanára, csakráról csakrára haladunk a gerinc legalsó részén elhelyezkedő gyökércsakrától (ősbizalom, testem elfogadása és táplálása) a koponya tetején lévő koronacsakráig (kapcsolódás az isteni minőséggel). A légzéssel összehangolt mozgás finoman tisztítja, és feltölti a csakrát, amit épp érintünk. A finomhangolást a csakrákhoz tartozó mantramagok elzengetésével végezzük. Az órát egy mind a 7 csakrát összefogó vezetett relaxáció zárja, ami több óra alvással felér.

Mit kell tudnod a csakrákról?

A csakrák testünk energiaközpontjai, melyek gondoskodnak az életerő befogadásáról, áramoltatásáról és felhasználásáról. Működésük kihat szervezetünkre, mind fizikai, mind energetikai, mind mentális síkon. Ha bármilyen probléma lép fel, az beavatkozik az energiaközpontok megfelelő működésébe, és súlyosabb esetben betegségeket is okozhat.

A csakrák harmonizálása annyit jelent, mint testünkön, lelkünkön és életünkön való munkálkodás. Hozzásegítenek ahhoz, hogy minden napunk boldogságban teljen, hogy minden cselekedetünk könnyed legyen. Segítségükkel könnyen tudunk döntéseket hozni, felismerjük, ahol elakadásunk van az életünkben, és feloldjuk ezt az elakadást, legyen az magánéleti, vagy munkahelyi probléma. A mély önismeret, és tudatosság megszerezhető a csakrákon való munkálkodással.

Mi vár rád a workshopokon?

Minden óra középpontjában az egyik csakra áll, így haladunk majd 7 alkalmon keresztül lentről felfelé. A workshopokon sorra vesszük az emberi test 7 fő csakráját, energiaközpontját jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületekkel, és a betegségek áttekintésével együtt. Ezeken az órákon a jóga eszköztárának segítségével ki tudod teljesíteni önmagad.

A foglalkozásokon testtartások (ászanák), légzőgyakorlatok, mantrák és kéztartások (mudrák) segítségével tisztítjuk meg és töltjük fel csakránkat és rajta keresztül testünket és lelkünket. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, színe, harmonizáló illata és ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is. Az órákat feltöltő csakrameditációval zárjuk.

Kinek ajánljuk a workshopokat?

Mindenkinek ajánlott. Ha már kialakult egészségügyi problémád van, akkor kifejezetten, de teljesen egészségesen is ajánlott. Hatásukra kiegyensúlyozottabb, energikusabb és tudatosabb leszel, és a Téged körülvevő világban is pozitív változások állnak be.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja az első 7 workshopon: 3 500 Ft / alkalom

Utolsó alkalom díja (Csakraharmonizáló Workshop): 4 000 Ft
(Amennyiben mind a 7 alkalmon részt veszel, az utolsó workshop ingyenes.)

A foglalkozások előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.

A workshop legalább 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.

Az egyes alkalmakra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni: