Csakra Jóga Tanfolyam - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Csakra Jóga Tanfolyam

Csakra Jóga Tanfolyam (8 alkalmas)

2018. szeptember 16 – december 16.

Oktató: Mészáros Kriszti

Vasárnapi napokon 16:30-18:30 között.
(Az egyes alkalmak akár külön-külön is látogathatóak!)

  Következő alkalom: november 18. – Torokcsakra  

Szavak és önkifejezés. A torokcsakrán keresztül fejezzük ki mindazt, ami bennünk van. Hogy azt és úgy mondd, amit tényleg mondani szeretnél, és azt a másik személy félreértés nélkül megértse. Ez a csakra hídként szerepel gondolataink és érzéseink között, rajta keresztül halljuk meg a világ rejtett hangjait és a saját, igazi belső hangunkat is. Itt történik a lényeges dolgok megértése, az önkifejezés, a kommunikáció, inspiráció, a szavak és érzések uralása, a türelem és a béke tudatosítása.

További időpontok:

  • November 25. – Homlokcsakra

Tisztánlátás, érzékelés a látható világon túl, ez a magasabb rendű szellemi erők lakhelye, eleme a tiszta fény. Képzeletünk, memóriánk mind ide kapcsolódik.

  • December 9. – Koronacsakra

Meglátni az összefüggést, fentről látni életünket egy egészként, ezt teszi lehetővé a jól működő koronacsakra. Meglátni a lényeget és kapcsolatba kerülni az isteni minőséggel és a bennünk élő isteni lénnyel.

  • December 16. – Összes csakra harmonizálása

A bemelegítő és légző gyakorlatok után egy teljes csakrarendszert átmozgató és felöltő gyakorlatsort végzünk, a csakrák minőségéhez illő zenékkel megtámogatva. A foglalkozást egy mind a 7 csakrát összefogó meditáció zárja.

Mit kell tudnod a csakrákról?

A csakrák testünk energiaközpontjai, melyek gondoskodnak az életerő befogadásáról, áramoltatásáról és felhasználásáról. Működésük kihat szervezetünkre, mind fizikai, mind energetikai, mind mentális síkon. Ha bármilyen probléma lép fel, az beavatkozik az energiaközpontok megfelelő működésébe, és súlyosabb esetben betegségeket is okozhat.

A csakrák harmonizálása annyit jelent, mint testünkön, lelkünkön és életünkön való munkálkodás. Hozzásegítenek ahhoz, hogy minden napunk boldogságban teljen, hogy minden cselekedetünk könnyed legyen. Segítségükkel könnyen tudunk döntéseket hozni, felismerjük, ahol elakadásunk van az életünkben, és feloldjuk ezt az elakadást, legyen az magánéleti, vagy munkahelyi probléma. A mély önismeret, és tudatosság megszerezhető a csakrákon való munkálkodással.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Minden óra középpontjában az egyik csakra áll, így haladunk majd 7 alkalmon keresztül lentről felfelé. A tanfolyamon sorra vesszük az emberi test 7 fő csakráját (energiaközpontját) jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületekkel, és a betegségek áttekintésével együtt. Ezeken az órákon a jóga eszköztárának segítségével ki tudod teljesíteni önmagad.

A foglalkozásokon egy rövid elméleti bevezető után testtartások (ászanák), légzőgyakorlatok, mantrák és kéztartások (mudrák) segítségével tisztítjuk meg és töltjük fel csakránkat és rajta keresztül testünket és lelkünket. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, színe, harmonizáló illata és ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is. Az órákat feltöltő csakrameditációval zárjuk.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Mindenkinek ajánlott. Ha már kialakult egészségügyi problémád van, akkor kifejezetten, de teljesen egészségesen is ajánlott. A tanfolyam hatására kiegyensúlyozottabb, energikusabb és tudatosabb leszel, és a Téged körülvevő világban is pozitív változások állnak be.

Tanfolyamunk felépítése

A tanfolyam 8 alkalomból áll: hét olyan órából, amelynek egy-egy csakra áll a középpontjában, végül pedig egy utolsó, csakraharmonizáló foglalkozásból.
Az egyes alkalmak akár külön-külön is látogathatóak. Amennyiben mind a 7 alkalmon részt veszel, a utolsó, 8. alkalom ingyenes számodra.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 500 Ft/alkalom
(az első 7 alkalmon való részvétel esetén a 8. alkalom ingyenes)

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel! A foglalkozások előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.

Az egyes alkalmak legalább 3 fő jelentkezése esetén kerülnek megtartásra.