AVIVA torna alaptanfolyamok - Sarkadi Edittel - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

AVIVA torna alaptanfolyamok – Sarkadi Edittel

AVIVA torna alaptanfolyamok

Pénteki napokon 16:00-20:00 – Sarkadi Edittel

A 4 órás, egyalkalmas tanfolyamok péntekenként zajlanak stúdiónkban, ahol az AVIVA Módszer 18 alapgyakorlatát sajátíthatod el, személyre szabott életvezetési és életmód tanácsokkal kiegészítve.

  JELENTKEZÉS: Sarkadi Edit / sesedit@gmail.com / +36 30 536 4361 

Miről szól az AVIVA torna?

Az AVIVA Módszer egy egyedülálló, természetes módszer a női és férfi egészség megőrzésére, helyreállítására, illetve a hormonegyensúly megteremtésére. Zenés torna, amely beindítja, támogatja szervezetünk csodálatos öngyógyító tevékenységét azáltal, hogy serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést – egy olyan területen, amit manapság igencsak sanyargatunk modern életvitelünk során – a genitális zónában és alhasban.

Nők részére ajánljuk menstruációs problémákra, ciszta, mióma, változókor gondjainak enyhítésére, inkontinencia, hormonális eredetű túlsúly esetén, illetve mindenkinek, aki babát szeretne. A torna férfiak számára potencia problémákra, prosztata gondokra és a termékenység fokozására javasolt.

Mi vár Rád a tanfolyamon?

Átbeszéljük az éppen aktuálisan felmerülő kérdéseket, ami a csoportot érinti. Itt életvezetési irányokat is megbeszélünk, az életmódot (táplálkozást, testhasználatot) érintve, ami a helyes testmozgás fontos támogatója. Az endokrin rendszer, idegrenszer, emésztőrendszer, immunrendszer kapcsolatát tudatosítjuk. Majd testfókuszba helyezve, az egyes gyakorlatok hatásmechanizmusát érzékeljük, és felépítjük a gyakorlatsort. Nem intenzíven végezzük, ezért hölgyek esetében a menstruáció alat is történhet a tanulás.

További részletekről ide kattintva tájékozódhatsz!