Anaya Női Jóga Tanfolyam Pókával (6 alkalmas) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Anaya Női Jóga Tanfolyam Pókával (6 alkalmas)

Anaya Női Jóga Tanfolyam Pókával (6 alkalmas)

2018. szeptember 26 – október 31.

Szerdai napokon 18:15-19:30 között.
(Az egyes alkalmak akár külön-külön is látogathatóak!)

Miről szól a Női jóga?

A valódi nőiség megélése ott kezdődik, amikor először ismerjük fel önmagunkban a nőt. A nőt mint energiát, mint szerepet, mint életutat, belülről, természetesen, könnyedén. Nőnek lenni ugyanis nem egy megoldandó feladat, amit külső tényezők segítségével érhetsz el. Nőnek lenni maga az Élet, a létezés öröme és a kiteljesedés ebben az örömteli nőiességben.

Az Anaya Női jóga célja, hogy megértsd a benned zajló folyamatokat és megtanulj tudatosan együtt élni velük. Segít Neked napról napra harmonizálni a női energiáidat: megtalálni a belső békességedet, kiteljesedni a nőiségedben, vagy épp támogatni a gyógyulásodat.

Miért gyere el?

Akármilyen életszakaszban vagy egészségügyi állapotban is vagyunk, nőként a ciklikusság állandó része az életünknek. Még menopausa után, vagy rendszertelen ciklus esetén is folyamatosan jelen van bennünk érzelmi, gondolati és finomenergetikai szinten. Tanfolyamunk célja, hogy a jóga eszköztárának segítségével mélyebben megismerd nőiséged működését, körforgását és elsajátíthasd a tudatos, ciklusodnak megfelelő gyakorlás alapjait.

Mi vár Rád a tanfolyamon?

Elsősorban a ciklusunkat ismerjük meg, továbbá azt, hogy mikor, milyen gyakorlatokkal tudjuk támogatni a bennünk zajló folyamatokat. Miként tudunk harmonikusan összehangolódni a természettel, hogy minél kevesebb energiát veszítsünk, és minél egészségesebben élhessünk. Az egyes alkalmakat rövid elméleti bevezetővel kezdjük, amit lágyan áramló, nyújtó és energetizáló ászanák követnek, fókuszban a női szervekkel. A gyakorlást végül légzőgyakorlatokkal, blokkoldó és relaxáló imaginációkkal zárjuk.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 2 200 Ft/alkalom

Az egyes alkalmakra külön-külön itt tudsz bejelentkezni:
Anaya Női Jóga Tanfolyam időpontfoglalás

A foglalkozások előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.
A tanfolyam alkalmait továbbá érvényes jógabérlettel is látogathatod!
(AYCM kártyás fizetés a tanfolyam esetében nem lehetséges.)

A biztonságos gyakorlásod érdekében kifejezetten kérjük, hogy felső légúti panaszokkal (orrfújás, torokfájás, stb.) ne látogasd a tanfolyamot!