Aerial Jóga Workshop - március 17. 10:00-12:00 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Aerial Jóga Workshop – március 17. 10:00-12:00

Aerial Jóga Workshop

2019. március 17.  10:00-12:00

Oktató: Balogh Évi

Éld át a lebegés szabadságát, tapasztalj meg új dimenziókat!

Régóta szemezel az Aerial gyakorlással, de még nem merted kipróbálni? Esetleg jártál már órákon, de szeretnél pontosabb képet kapni egy-egy ászanáról? Ezen a workshopon olyan gyakorlatokat sajátíthatsz el, melyekkel az Aerial órákon leggyakrabban találkozhatsz.

Miért gyere el?

A workshopon kihasználhatod a hammock nyújtotta a lehetőségeket, hogy egy-egy gyakorlatot elmélyíts és megtapasztalhasd az ászanákban lévő aktivitásokat. A hammock egy olyan különleges, a mennyezetre rögzített anyag (hinta), ami segít neked abban, hogy megérezd a pontos irányokat, a szükséges erőkifejtés mértékét egyes ászanákban, így segítve a talajmenti gyakorlásodat.

Másrészről pedig egy teljesen biztonságos és szabad módja annak, hogy elszakadj a talajtól, újraéld a gyerekkori élményeidet, amikor fára mászva, vagy a mászókáról fejjel lefele lógva figyelted, milyen más innen nézve a világ… Lépj túl a határaidon, győzd le a félelmeidet, tapasztalj meg új nézőpontokat, könnyedén, játékos körülmények között. Mert mindannyiunkban ott van a gyermek, aki újra szeretné élni a gondtalan szabadság érzését! Add meg magadnak ezt a lehetőséget, mert megérdemled!

Ha még sosem próbáltad az Aerial jógát, ez a workshop a tökéletes kezdet számodra! Akkor is szeretettel várunk, ha van már Aerial tapasztalatod, hiszen a biztos alapok megléte elengedhetetlen a fejlődéshez.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott (7 fő), ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a workshopra a részvételi díj átutalásával az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft. 10401048-50526870-83501000 (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a workshop nevét és dátumát!

Fontos: az alábbi űrlap kitöltése nem garantálja a helyed a workshopra, a szabad helyeket az utalások beérkezésének sorrendjében töltjük fel.

BETELT! Jelentkezni csak várólistára lehet, értesítünk, ha felszabadulna hely.