A nőkben és férfiakban rejlő FÉRFI - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

A nőkben és férfiakban rejlő FÉRFI

A nőkben és férfiakban rejlő FÉRFI  –  Meditációs workshop

2018. június 24.  17:30-19:30

Bögös Anett: hangterapeuta, természetgyógyász, jógaoktató, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.
Imolai Gábor: International Wellness Institute által hitelesített jógaoktató és fitness instruktor, Yoga Alliance jógaoktató

A workshop időtartama: 2 óra (közös mantrázás, majd ~50 perc hangfürdő)

Ha még nem vagy biztos benne, hogy tudsz mantrázni, akkor is gyere bátran, a csoport energiája vinni fog téged is!

A férfi minőségek – vagyis a viselkedésbeli, személyiségbeli jellegzetességek, tulajdonságok, viselkedésmód – tekintetében még mindig sok téveszme kering. Mi várható el egy férfitől, hogyan kell viselkednie, mi a férfias hozzáállás egyáltalán. Nőként, férfiként szükséges, hogy nemcsak a saját nemünknek megfelelő minőségek kerüljenek helyére, hanem az ellenkező nemű minőségek is, hogy egyensúlyunk biztosított legyen.

Ezen a workshopon a férfi minőségek megerősítésével, felélesztésével fogunk dolgozni, úgy mint: támogatás, cselekvés, háttér biztosítása, tisztán látás, vezetés, bátor cselekvő erő, belső tűz, tudatosság, védelem, készség a harcra, dominanciára. A férfi mantrák, melyeket mantrázni fogunk segítenek megtisztítani a torok csakrát, az erő csakrát, hogy férfiként tisztán, agresszió nélkül, kellő bátorsággal és határozottsággal tudj kommunikálni, hogy szeretetedet ki tudd fejezni, és méltó bázist, stabilitást és elismerést adhass szeretteidnek. Hogy fel tudd nevelni a benned lévő kisfiút. Hogy a félelmeket kezelni tudd. Hogy ki tudj állni elveid mellett, hogy elfojtásaidat kezelni tudd. Nőként pedig abban támogatnak ezek a mantrák, ha túlzottan gyámoltalan, bizonytalan nő vagy és egy kis energiára, erőre, határozottságra, dinamizmusra van szükséged.

Amennyiben ezeken a területeken dolgozol és fejleszted magadban, úgy nem csak a saját magad élete lesz sokkal kiegyensúlyozottabb, hanem gyermekeid, felmenőid élete, a velük való kapcsolatod is megváltozhat. A korábbi generációk férfi minősége, alkoholba és más függőségekbe fojtott bánata, elnyomott lelki fájdalmai, mint a családi vonalon lévő energiák lassan feloldódhatnak. Párkapcsolatodban a férfi; a családban a fiúi, apai; közösségedben a vezetői minőségeket erőfeszítés nélkül tudod működtetni és nem ijedsz meg a benned rejlő stabilitástól, változékonyságtól, tűz energiától.

Ha szeretnéd megerősíteni, fejleszteni a benned rejlő női minőséget is, szeretettel várunk a workshop következő részére is:
A férfiakban és nőkben rejlő NŐ  (2018. július 22.)

JELENTKEZÉS

Részvétel díja:
Férfi workshop: 5 000 Ft
Férfi és Női workshop együtt: 8 800 Ft

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel és a részvételi díj befizetésével.
Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményben kérjük, tüntesd fel a teljes neved és a workshop nevét és dátumát!

A workshopot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.