A lótuszvirág nyomában - Gyógyító hangfürdő élő zenével - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

A lótuszvirág nyomában – Gyógyító hangfürdő élő zenével

A lótuszvirág nyomában – gyógyító hangfürdő élő zenével

2018. március 25.  17:30-19:00

Bögös Anett – Természetgyógyász, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.

A lótuszvirág a tudat ébredését jelenti, ezenkívül a hetedik csakrát (Sahasrara) is szimbolizálja. Ezen energiaközpontot, mely a fejtetőn található, serkenteni lehet a jóga és a meditáció egyes formái által. Amikor a hetedik csakra felébred, egy tiszta, békés, boldog tudatállapotba kerülsz, mivel a Sahasrara összekapcsolódik a többi csakrával, mintegy Istennel való egyesülés benyomását keltve. Ezt a folyamatot a tudat spirituális utazásának, a mikrokozmoszának tartják. Ahogy az emberek lelke is több inkarnáción megy keresztül az Istennel való egyesülés felé, a kundalini energia is hét csakrán megy keresztül, hogy elérje a Sahasrarát, amikor is a tudat beolvad az egységbe. Ezért is a lótuszvirág a hetedik csakra szimbóluma.

A hangfürdőn az egyes csakrák hangokkal, rezgésekkel való tisztítására, feltöltésére, megnyitására teszünk lépéseket, hogy el tudd engedni a zárkózottságot, szorongást, aggodalmat, és a hangfürdő végére békés tudatállapotba kerülhess.

Tudj meg további érdekességeket a lótuszvirág szimbólumról itt:
https://bharata.hu/elmelet/lotuszvirag-szimbolum-tanitas

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong, hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Ahhoz, hogy a relaxált állapot mindenkinél maximálisan bekövetkezzen, légző gyakorlatokat, mudrákat vagy mantrákat is használhatunk. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 000 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel! A hangfürdő előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.