A férfiakban és nőkben rejlő NŐ - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

A férfiakban és nőkben rejlő NŐ

A férfiakban és nőkben rejlő NŐ  –  Meditációs workshop

2018. július 22.  17:30-19:30

Bögös Anett – hangterapeuta, természetgyógyász, jógaoktató, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.

A workshop időtartama: 2 óra (közös mantrázás, majd ~50 perc hangfürdő)

Ha még nem vagy biztos benne, hogy tudsz mantrázni, akkor is gyere bátran, a csoport energiája vinni fog téged is!

Szeretnéd megismerni vagy megerősíteni a benned rejlő női ősminőségeket, úgy mint: bölcsesség, érzékenység, erő, befogadás, kreativitás, bőség, könyörület? Ha felszabadítod őket és együttműködsz velük, meggyógyíthatod és megerősítheted női erődet, amely minden nő és férfi sajátja. Intuíciód felébred, és ezzel intenzívebb lelki életet kezdesz élni.

A női mantrák, melyeket énekelni/mantrázni fogunk megtisztítják és megnyitják a szívcsakrádat, amely által sikeresebben nyilvánítod ki szándékaidat az életben. Ha a női minőséged a helyén van – akár nő, akár férfi vagy – és jól működik benned, pontosan tudod majd a helyedet a világban és képes is leszel elfoglalni azt. Nem akarsz majd nőként férfi módra harcolni, férfiként viszont megleled magadban a férfi-harchoz szükséges erőt. Párkapcsolatodban a női/férfi minőségeket, családodban az anyai/apai minőségeket erőfeszítés nélkül tudod működtetni és nem ijedsz meg a benned rejlő kreatív, szárnyaló női energiától (ettől különösen a férfiak tartanak), hanem felhasználva, dolgozva vele teremtesz, áramlasz. Valóságot, álmokat, amit csak szeretnél.

A workshop első részében alapvetően szanszkrit mantrákkal hangolódunk az egyes női minőségekre, majd a második felében engedjük, hogy az elengedett energiák helyét magasabb rezgésű hangfrekvenciákkal töltsük fel, gyógyító hangfürdő formájában.

A workshopot ajánljuk nőknek és fériaknak is. Amennyiben egy férfi igazán erőre akar lelni önmagában, muszáj szembenézni, megtisztítani és erősíteni a benne lévő női oldalát. Ha valódi erőre akarsz lelni magadban, azt a női oldalon találod meg, mert az őserő női minőség. A férfi erő-minőség “csak” dolgozik vele, megkeveri, megmozgatja és irányt ad neki.

Ha szeretnéd megerősíteni, fejleszteni a benned rejlő férfi minőséget is, szeretettel várunk a workshop első részére is:
A nőkben és férfiakban rejlő FÉRFI  (2018. június 24.)

JELENTKEZÉS

Részvétel díja:
Női workshop: 5 000 Ft
Női és Férfi workshop együtt: 8 800 Ft

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel és a részvételi díj befizetésével.
Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményben kérjük, tüntesd fel a teljes neved és a workshop nevét és dátumát!

A workshopot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.