108 Szilveszteri Napüdvözlet - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

108 Szilveszteri Napüdvözlet

108 Szilveszteri Napüdvözlet

2018. december 31. (hétfő)  9:00-11:00

Molnár Évi – asztrológus, hatha jóga oktató

Szeretnéd egy igazi sikerélménnyel zárni az idei éved? Csatlakozz hozzánk szilveszterkor a 108 Napüdvözlet gyakorló óránkra! A gyakorlás után finom sütivel és gyerekpezsgővel várunk, hogy közösen búcsúztassuk el az Óévet!

A Napüdvözlet, szanszkritul Szúrja-namaszkára a Napisten előtti hódolatunkat, tiszteletünket jelképezi és fejezi ki. A tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet.
Az ászanákat a vaisnava tradícióban tanított formában vesszük fel és kötjük össze, légzésszinkronnal, dinamikusan, gyorsabb tempóban végezzük, ami által a Nap-oldalunkra, a kifelé irányuló, pozitív és elemző részünkre hatunk, a pingalá-nádit aktiváljuk. Az órát vezetett relaxáció teszi teljessé, ahol elmélyülhetünk a Nap és a többi égitest aktuális, áldásos energiáiban.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 2 500 Ft

A 108 Szilveszteri Napüdvözleten érvényes infrás 1 alkalmas jeggyel vagy bérlettel vehetsz részt, külön díj nélkül. Jegyedet akár az esemény előtt, a helyszínen is megvásárolhatod, készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb foglald le a helyed a tulasijoga.hu/108-napudvozlet oldalon!